Parkeerschade

Een klein deukje uitdeuken hoeft niet veel te kosten!

Heb je je auto netjes ingeparkeerd, maar bij terugkomst zit er toch een klein parkeerdeukje in je deur? Geen zorgen, bij Autoschade Goudswaard kunnen wij het eenvoudig voor je oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig herstellen van allerlei soorten autoschade, waaronder parkeerschade.

Parkeerschade uitdeuken zonder spuiten

Als de lak niet beschadigd is, bestaat er een grote kans dat de deuk er door Autoschade Goudswaard eenvoudig uitgehaald kan worden. De term die hiervoor gebruikt wordt is “uitdeuken zonder spuiten”. Dit is vaak een goedkopere oplossing dan het laten spuiten van de auto. Het is wel belangrijk dat de deuk niet groter is dan een 2 euro muntstuk.

Meer schades

Naast het herstellen van parkeerschade, zijn wij ook gespecialiseerd in het herstellen van andere soorten autoschades, waaronder:

Door onze ruime kennis en ervaring kunnen wij schade snel en goedkoop repareren.

Afspraak maken om parkeerschade te herstellen

Bel ons op 078-6101707 voor meer informatie of maak direct een afspraak. Heb je geen tijd om te bellen? Vul dan het formulier hiernaast in met je naam en telefoonnummer en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Bij Autoschade Goudswaard ben je verzekerd van een uitstekende service en de hoogste kwaliteit schadeherstel voor parkeerschade en andere autoschades.

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je z.s.m. terug!

Invalid Email
Invalid Number