JijBepaalt garantie

JIJbepaalt- garantie

Als eigenaar van een auto ben jij onze klant, niet de verzekeringsmaatschappij. Wij hechten dan ook grote waarde aan klantvriendelijkheid. We helpen je graag bij het invullen van een schadeformulier en leveren je auto uiteraard puntgaaf weer bij je af.

Bij Autoschade Goudswaard in Zwijndrecht werken we met de bekende JIJbepaalt- garantie. Dit betekent dat wij niet onderhandelen met verzekeraars of experts over reparatiemethoden en prijs. Bij ons geen pleister op je auto of de allergoedkoopste reparatie zodat de verzekeraar erop verdient. Wij zijn onafhankelijk en werken niet mee aan schadesturing door de verzekeraar. Jij bepaalt, want jij betaalt immers de premie.

Schadeherstel kunnen we bij wijze van spreken met onze ogen dicht, maar we snappen heel goed hoe het voelt als je schade rijdt. We doen er dan ook alles aan om je een opgelucht gevoel te geven als je je auto bij ons achterlaat. Laat naast je auto, ook je zorgen maar bij ons.

Kies je voor Autoschade Goudswaard, dan kies je voor kwaliteit, goede service en een onafhankelijk advies. Loop op elk moment van de dag (wel tijdens openingstijden natuurlijk) eens bij ons binnen, de koffie staat klaar!

 

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je z.s.m. terug!

Invalid Email
Invalid Number