Industrieel spuiten

Hoe de kwaliteit van het eindproduct is, heeft vaak ook te maken met het materiaal van het product dat we spuiten. Uiteraard kunnen we niet alleen het product de schuld geven, de vaardigheden van de spuiter staan toch op nummer 1. Ondanks de nieuwste technieken blijft het vakwerk. Vakwerk waar onze spuitexperts zeer bedreven in zijn, daar kun je op vertrouwen!

Natlakken en poedercoaten

Laat je nieuwe of gebruikte product(en) door onze experts natlakken of poedercoaten. We doen dit voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Alles waar verf op zit spuiten we graag voor je over, welk materiaal het ook is. We kunnen namelijk vrijwel alle materialen spuiten, in iedere kleur. Uiteraard houden we bij het spuiten wel rekening met de ondergrond.

Professioneel spuitwerk

We spuiten voor alle mogelijke branches. Denk bijvoorbeeld aan producten van meubelmakers en interieur- en standbouwers. Een aantal voorbeelden: etalagepoppen, elektromotoren, pompen voor industrie en scheepsvaart, afsluiters, aandrijvingen, constructiewerken, machines, garagedeuren, radiatoren en reclame- en promotieproducten. We spuiten zowel enkele stuks als seriewerk.

Particulieren

Ben je die ene kast zat of past de kleur van je barkrukken niet meer in je interieur? Je hoeft niet altijd alles nieuw te kopen om je interieur aan te kunnen passen. Laat je tafels, stoelen, kasten en keuken bijvoorbeeld in een andere kleur spuiten. Geen druipers, geen strepen en overal dezelfde structuur. We spuiten snel en met een prachtig resultaat voor weinig geld. Neem contact op voor een prijsopgave.

Etalagepoppen spuiten

Niet alleen auto’s voorzien we van een nieuwe verflaag, ook etalagepoppen staan regelmatig in onze werkplaats voor een nieuw verflaagje.

Keuken spuiten

Heb je een kwalitatief goede keuken maar ben je uitgekeken op de kleur? Dan kun je de deurtjes eenvoudig laten opknappen door ons.

Overig spuitwerk

Naast auto’s en etalagepoppen voorzien we ook boten, heftrucks en motoren van een kleurtje. Metaal, aluminium, plastic of polyester: we spuiten snel en met een prachtig resultaat voor weinig geld.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden van het spuitwerk! Bel hiervoor: 078- 610 17 07.

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen wij je z.s.m. terug!

Invalid Email
Invalid Number