De vertrouwde naam voor autoschadeherstel
in de regio Kwintsheul

Al bijna 50 jaar kennen mensen ons vanwege onze ouderwets goede kwaliteit en service.
Wij zijn erkend Fixico schade expert en werken met JijBepaalt gerantie.

jijbepaaltGarantie

Schade melden

Het is nooit leuk als je schade hebt opgelopen. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat dit zo goed mogelijk wordt opgelost. Geef hieronder aan wat de situatie is, dan helpen wij je verder om de schade zo snel mogelijk te herstellen.

3 redenen waarom klanten bij ons terugkomen

PERSOONLIJK
CONTACT

OUDERWETS GOEDE
KWALITEIT & SERVICE

SNEL HERSTEL
VAN DE SCHADE

"Geweldig no nonsense bedrijf. Heel flexibel en levert kwaliteit. Ik raad dit bedrijf aan."
"Reparatie die uitgevoerd is was werkelijk grandioos tegen een hele mooie prijs."

Een 9,6 gemiddeld op basis van 18 beoordelingen op Fixico.nl 

autoschadeherstel

Kwaliteit en service zonder compromissen

Als je schade hebt, dan wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt hersteld. Maar je wilt ook dat dit goed gebeurd. Verzekeraars sturen je vaak naar de goedkoopste garage, waar veelal niet-originele onderdelen worden gebruikt en de kwaliteit lager is. Wij werken niet mee aan deze vorm van schadesturing door verzekeraars en zijn daarom aangesloten bij JijBepaalt. Het is jouw auto, dus waarom zou iemand anders bepalen wat hiermee moet gebeuren?

Vertrouw je ons het herstel van jouw voertuig toe, dan kun je rekenen op ouderwets goede kwaliteit en service. Wij nemen contact op met je tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en/of schade-expert, zodat je daar verder geen omkijken naar hebt. En als het nodig is, zorgen wij voor vervangend vervoer.

Schade is al vervelend genoeg, daarom is het fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over het herstel daarvan. Autoschade Goudswaard is al jarenlang een vertrouwd adres voor specialistisch schadeherstel in de regio Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam en Dordrecht.

Verder kennismaken? Bel 078 - 610 17 07. Of kom gezellig even langs, de koffie staat altijd klaar!

Mark Goudswaard,
info@autoschadegoudswaard.nl

Wat wij doen

Wij zorgen ervoor dat er niets meer van de schade zichtbaar is.
Alsof er nooit wat is gebeurd.

Autoschadeherstel

Blik- en ruitschade zijn veel- voorkomende autoschades. Wij repareren de schade snel en vakkundig, zodat je er niets van ziet.

Spuitwerk

Het spuiten van autolak valt onder standaard spuitwerk. We werken de lakschade compleet weg, zonder dat er kleurverschil te zien is.

Auto restyling

Wil je je auto laten restylen, zonder te laten spuiten, dan kunnen we dit ook voor je verzorgen. Het is 50 tot 75 procent goedkoper.

Auto reclame herstellen

Is de autoreclame beschadigd? Dan kunnen we de reclame voor je herstellen, ook als het opnieuw gespoten moet worden.

Brandstof besparen en toch meer uit uw motor halen?

Ga je liever een stukje harder of doe je er alles aan om minder brandstof te verbruiken? Laat een Cylone 3 door ons inbouwen (vanaf €143,-) en je rijdt meer kilometers voor minder geld. Daarbij is de koppeling beter, heb je meer vermogen en een schonere emissie.

Bekijk onze promovideo

Hoe zit dat met de verzekering?

Heb je autoschade, maar heb je dit niet zelf veroorzaakt? Dan ben je vrij in de keuze voor een schadeherstelbedrijf. Ben je zelf wel de veroorzaker? Bedenk dan of je de schade laat uitbetalen door je verzekeraar. Na het claimen wordt je verzekeringspremie namelijk in veel gevallen hoger. Het is daarom soms slimmer om een kleine schade zelf te betalen. Laat je verzekeraar of tussenpersoon even een berekening voor je maken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Garantie bij autoschadeherstel

Bij ons autoschadebedrijf krijg je JIJbepaalt garantie. Dit betekent dat wij niet onderhandelen met verzekeraars of experts over reparatiemethoden en prijs. Bij ons geen pleister op uw auto of de allergoedkoopste reparatie zodat de verzekeraar erop verdient. Wij zijn onafhankelijk en werken niet mee aan schadesturing door de verzekeraar. Jij bepaalt, want jij betaalt immers de premie.

Een kijkje achter de schermen